De omgeving

Wil je bijzonder overnachten in Nederland? Kom dan naar onze bed and breakfast! B&B de Heul staat in Oostzaan, in een mooie, landelijke omgeving. In een oogwenk ben je in Amsterdam of wandel je door het Twiske. Iedereen kan hier op zijn eigen manier genieten.

In no-time in Amsterdam

Ben je in Amsterdam nodig voor werk? Of ben je een keer toerist in eigen land en staat er een stedentripje naar onze hoofdstad op de planning? Wanneer je naar Amsterdam gaat, maar liever niet in de drukke stad verblijft, is onze bed and breakfast een ideale keus voor jou. B&B de Heul ligt op slechts twintig minuten rijden van het centrum van onze hoofdstad. Struin daar door de gezellige negen straatjes, bezoek musea, shop erop los of ga naar het indrukwekkende Anne Frank huis. Amsterdam biedt een fijne mix tussen cultuur en gezelligheid.

Toeristische hotspots

Niet alleen Amsterdam ligt binnen handbereik, nog dichterbij ligt Zaandam. Maak daar een leuke fiets- of vaartocht en bewonder natuurlijk de molens op de Zaanse Schans. Als je toch zo lekker bezig bent met de Nederlandse hotspots, mag een bezoekje aan Volendam natuurlijk ook niet ontbreken. Ook deze plaats is gemakkelijk te bereiken vanaf B&B de Heul. Het vissersdorp staat bekend om zijn haven, boten en natuurlijk de traditionele klederdracht. Slenter over de kade en bestel een lekkere, zoute haring.

Natuurschoon bij onze bed and breakfast

Ben je op zoek naar een bed and breakfast voor bijzondere overnachten in Nederland? Dan heb je geluk, bij ons zit je helemaal op je plek. De achtertuin van B&B de Heul grenst aan het Oostzanerveld én aan het water. Ook het natuurgebied het Twiske is om de hoek. Het Oostzanerveld en het Twiske zijn beiden onderdeel van een Natuur 2000-gebied, wat betekent dat de gebieden beschermd zijn én dat er prachtige flora en fauna te zien is.

Blijf lekker in Oostzaan

Geen zin om de stad in te gaan en blijf je liever dicht bij onze bed and breakfast? Op ca. 2 km van onze bed and breakfast ligt de kern van Oostzaan, waar verschillende winkels gevestigd zijn. Bewonder in Oostzaan een aantal bezienswaardigheden, geniet van een lekker drankje op een terras en eet ‘s avonds een hapje in een Grieks, Italiaans of Chinees restaurant. Liever dineren in je kamer? Laat dan een lekkere maaltijd bezorgen. En om een avondje uit compleet te maken, ga je naar een voorstelling in het theater.

Activiteiten in de buurt

Bij onze bed and breakfast zul je bijzonder overnachten in Nederland. Je kunt shoppen en cultuur snuiven in de stad of de natuur in de omgeving bewonderen, maar er is nog meer te beleven. Graag sportief bezig? Sla dan een balletje op een van de golfbanen in de omgeving. Voor de paardenliefhebbers, paardrijden in het Twiske op de daarvoor aangelegde ruiterpad van ca 15km, of ga lekker wandelen, varen, fietsen. En verblijf je bij ons in de zomer? Geniet dan van het zonnetje op het strand bij Wijk aan Zee.

Meer weten?

Wil je bijzonder overnachten in Nederland en meer informatie over wat er in de omgeving te beleven is? Ben je benieuwd naar de activiteiten of wil je meer informatie over reistijden? Neem dan contact met ons op. Met veel plezier vertellen we je alles over de omgeving van onze bed and breakfast.

Reserveren