Onze B&B

Alles over onze bijzondere B&B

Onze bijzondere B&B staat in het prachtige buitengebied van Oostzaan, achter ons huis. Wij – Raymond en Saskia – wonen sinds maart 2018 op deze mooie plek, samen met onze twee zoons. Zowel vakantiegangers als zakelijke klanten zijn van harte welkom om bij ons aan te schuiven.

In Oostzaan viel alles op zijn plek

Al jaren dromen we van onze eigen bed and breakfast. Ons hart ging uit naar een locatie in het buitenland, maar toen we in Oostzaan, in Noord-Holland, kwamen wonen, viel alles op z’n plek. Deze prachtige omgeving lijkt voor een bed and breakfast gemaakt. We zijn zó dol op ons stekkie, dat we graag willen dat anderen ervan kunnen meegenieten. Bovendien hebben we zoveel ruimte dat het zonde is om daar niets uitzonderlijks mee te doen. En dus hebben we de enorme schuur achter ons huis omgetoverd tot een bijzondere B&B.

Wie zijn wij?

Wij zijn Saskia en Raymond. Samen met onze twee zonen wonen we heerlijk rustig in Oostzaan. We houden van het buitenleven, maar ook van persoonlijk contact met mensen. We zijn ondernemend, gaan graag op pad en ook onze kinderen hebben dit van ons meegekregen. We begrijpen dat je misschien gesteld bent op je privacy, maar kunnen je ook met alle liefde helpen met het plannen van uitstapjes en activiteiten.

Kom naar onze bijzondere B&B!

We kunnen niet wachten om je te ontvangen en te laten zien wat Oostzaan en de omgeving allemaal te bieden heeft. Er is hier namelijk zoveel te zien en beleven! Niet alleen is de omgeving prachtig, we hebben ook een halve kinderboerderij in de tuin. Er lopen geiten, kippen en kleine ouessant schapen in het rond. En afhankelijk van de tijd van het jaar, waggelen er een hoop witte eenden. Heerlijk paardrijden in het Twiske op de daarvoor aangelegde ruitenpad van ca 15km, je paard op stal, geheel verzorgd, op 2km van onze B&B, waar je zo het Twiske in rijdt! Je proeft hier dus echt van het platteland. En wanneer je naar de stad wilt of daar zelfs nodig bent voor werk, ben je zo in Amsterdam of Zaandam. Hoe handig is dat?

Meer weten?

Wil je meer informatie over wat er in de omgeving te beleven is, heb je vragen over onze bed and breakfast zelf of wil je ons gewoon even spreken? Neem dan contact op. Wij helpen graag!

Reserveren